Yle alas

 

Miettiessäni miksi. Löysin tietokone pöydältäni valkoisen kytkentälanka palasen. Kuorin sen metallin esiin ja aloin tökkimään eri paikkoja, pöytää, ihoani, ihoani ilman paitaa paljaalle iholle ja paitaiselle iholle. Ei! Ei! Tämä olekaan kytkentä lankaa vaan jonkinlainen kiinnike, sisällä on vain yksi paksu metallilanka, ei hiuksen hienoa vähä resistansista kuparia. Mitenköhän se on eksynyt työpöydälleni.

Siitä voisi varmaan vetää  vertauksen, miksi kapitalismi on parempi kuin vahvasti valtiojohtoinen media: Johtoinen… media… niin kuin kapitalismissa… ei. No ei ainakaan pakko maksuja vaan ihmiset itse päättävät miten kuluttavat rahansa.

Kuulokkeeni johdot taisi olla nipussa kyseisellä metalli johdolla. Voisiko vertaus olla, että yleisradion tarkoitus onkin pitää ihmiset nipussa? Niin kuin korvalappukuulokkeitteni johto oli ostaessa nipussa ,että sopii pieneen tilaan.  

Suomalaisten ei minusta mitenkään tarvitse sopia pieneen tilaan, siis henkisesti,-- vaan antaa kaikkien kukkien kukkia--ja  kasvaa. ja alhainen resistanssi mikä on sähköjohdolla voi kuvata sitä miten mieluinen TV-viihde valahtaa ilman vastustusta käyttäjälle jolle se on suunnattu. 

Vääntelin johdosta pikkuisen ukon joka pysyy jaloillaan, kuvaako se sitä että tekstin ja kuvausten maailmassa vääntelin siittä sopivan kuvauksen tähän dilemmaan-" Yle alas", että on muutakin kuin vain tuntuma siihen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus

Tulevaisuudessa ei ole nettii