Salaliitto? Ilmastomuutos mielenosoitus

 Ilmastonmuutos mielenosoitus sattui somasti, kun on veronkorotuksia tulossa, pistää miettimään.... Suomessa on maailman isoimmat verot! Ulkomailla verot aiheuttaa mielenosoituksia. Mutta Suomessa ei? –Vaikka niitä vielä korotetaan– Miksi! Täällä on sen sijaan vain tuo Elokapina, se vie mielenosoitukset marginaali huuhaa ryhmän juttuihin valtaväestön silmissä.

Voisi katsoa, että Elokapinat toimii ikään kuin ihmismassojen neutralisoijana: Nämä ilmasto nuoret on lapsesta asti TV:n ja koulujen välityksellä opetettu pelkäämään säätä. Ja onko tässä nyt näkyvissä syy ja päämäärä miksi näin on tehty, jotta mielenosoitus saadaan näyttämään naurettavalta, tietynlainen mielen negaatio mielenosoittamista vastaan isoissa ihmismassoissa. "Pitäisi purnata korkeista veroista, mutta siellähän nuoret jo purnaa, mutta miksi ..." Aivosumu iskee ja kohde neutralisoituu.

Näin saadaan isot massat hyväksymään mitä vain purnaamatta, kun syötetään vahvaa identiteetti hypnoosia kansalle, että purnaajat on hörhöjä. Nuoret koulutettu näyttelijöiksi heidän itsensä tietämättään näyttelemään näytökseen tätä identiteetti hypnoosia varten. Moni heistä varmaan tuntee sen sisimmässään, että ei ole oikeasti liikkeellä vaan tuntee itsensä vaan joksikin esittäjäksi.

 Tämä näin on yleensä länsimaissa esim. Greta Thunberg on ruotsalainen maat joissa kova verotus (–ja korotus vielä siihen päälle–) aiheuttaa mielen osoituksia on melkoisen kehittysmaita joissa ei ilmeisesti ole vielä kehittynyt niin ikään valtion kyky kontrolloida ihmistä. Se siellä on paljon brutaalinpaa se kontrollointi mielenosoittajia ammutaan suoralta kädeltä, Ihmisiä kuolee mielenosoituksissa. kun täällä käytetään huomaamattomia ovelia taktiikoita ennaltaehkäisyä.

Näin jos jatkuu nämä kehittyvät maat voivat mennä yli länsimaista isomman vapauden ansiosta. Tuo ei haittaa, mutta ihmiset pitää herättää tästä ilmastomuutoshysteeriahypnoosista, näkemään miten asiat todella on. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevaisuudessa ei ole nettii

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus