Liberty toteemi: Libertyn tuki/ystävä toteemi: Korruptoimaton kieli

 “But if thought corrupts language, language can also corrupt thought.”~~1984 George Orwell

Ihminen ei voi edes kielellään pohtia opjektiivisia tosi totuuksia, jos kieli on pitkälle synteetinen ja korruptoitu, just niin kuin estämään sen sellaisen pohdiskelun.

Objektiivisista totuuksista löytyy liberty, koska ne eivät voi olla  johtoluokan narratiivin hallinnassa todellisuus ei voi taipua propakandaa, paitsi isolla rahalla, mutta siinä tulee tietenkin raja vastaan. Ja jos johtoluokka erehtyy kovin taivuttamaan totuutta narratiiviinsa heiltä loppuu resurssit piaan.

Jotta statusquo ei saa kieltä kontrolliin. Niin tärkeitä juttuja.

--Sanan vapaus.


--Lehdistö joka ei ole tavalla tai toisella, valtaapitävien kontrollissa.


--Netti foorumeita joilla ei ole sisään rakennettuja teko-älyjä kahlitsemassa kieltä.


-- Pakko koulun pitäminen valtakunnassa pienenä.


--Kielen kahlitsemiseen pitää olla aika mahtava "iso-veli"-koneisto, tai ainakin keinoja pistää ihmiset apatiaan, että ne käyttää mahdollisimman vähän kieltä ja kirjoitusta, että ei synny kontrollittomia statusquon ulkopuolisia kieli lähteitä , tai häpeämään itseään omaa kommunikointia sellainenkinhan saa ihmiset lopettamaan kirjoittamisen ja kantaa ottamisen. -ei se niin helpoa olisi, kielen kahlitseminen. Mutta kun statusquo sammuttaa mahdollisimman paljon kieli lähteitä häpeällä, pelottelulla ja masentamalla. Niin kansan on sitten helpompi uuttaa omalla korruptioon kahlittulla kieli lähteellä.


--No jos vaikka johto puolue nostaisi kirjojen hintoja jollain verolla, tai vaikkeuttaisi kirjastossa käyntiä, niin tämän vastustus tärkeä juttu. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus

Tulevaisuudessa ei ole nettii