Jordan Peterson kontemporary marksisti revolutisti???

 Mikä on tää Petersonin juttu ylistää näitä miehiä jotka tekee kaiken, ja irti sanojia.

(Etsin hetken videota mutta en löytänyt mutta 

https://www.youtube.com/shorts/fmkzW6RuChg

Se oli niin kuin aiheelisesti just toisin päin kuin tuo video ylhäällä.

)Oliko se tää:

https://www.youtube.com/watch?v=FDsu7ldQRQc

Ei aikaa katsoo!

Miksi hän tekee näin? Onko ne (ylipalkatut henkilöt) huonon omantunnonsa kanssa hyvää rahastus pohjaa psykolookeille. Ja Peterson suunnittelee jo toista kyntösarkaa kun nettipsykolokiointi ei enään onnistu. 

Vai pistääkö hän nettii kaiken laisille ihmisille ilmais psykolookiointia ja pitää vain sitten löytää video missä on oikeat selitykset itselle. 

Vai onko tässä pohjalla jotain syvempää poliitista juttua?

Mitä Jos Peterson on salaa nykyajan marksisti siis kontemporary marksisti.

Niin, mietitäänpäs:

Marksismihan on: että ne jolla ei ole nousee kapinaan rikkaita vastaan.

No mikä on näiden Petersonin ja muiden nyky marksistien idea nyt tehdä tää vallankumous.

 padam* "Lahjattomat nousee lahjakkaita vastaan. "

Tätähän Jordan Peterson ylistää miten pieni joukko tekee kaikki, ja kertoo että on tärkeää olla top, pitää olla niin huipulla, niin kuin sillä olisi merkitystä. mut ei tule onnistumaan. Nimittäin 

Mietitäänpä Edisoonia. hän suurin piirtein keksi tieteeliset metodi 

Edison sanoi "I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work."  ja" Nerous on prosentin verran inspiraatiota ja 99 % hikeä". Sitten palkkasi ison varaston täyteen asistenteja etsimään oikeaa kaasu metalli seosta hehkulamppuun. Siis mieti jos hän etsisi oikeaa keramiikka seosta tai yleensä mitä onkaa keksimässä ihan yksin siinä menisi tosi kauon, mutta jos systemaatisesti tieteelisellä metodilla tuhat palkattua työntekiää etsii niin kaikkien tartee tehdä vaan kymmenesti niin näistä jo yksi pääsee siihen mikä on se siis tieteelinen läpimurto.

Ja he saavat palkkaa, koska se on heidän työ rahaa, monney kaikki voittaa.

Nyt siis teoreetisesti: jos olisi sellainen lato jossa paljon näitä läpimurron etsiöitä. Peterson yritää saada näistä sen parhaimman kapitalistin rooliin. ja muut proletaareiksi

Ajatuskoe ajatuskoe: Tähän tilanteeseen Peterson yrittää päästä saamalla irtisanottua "lahjattomat" JA sitten miljoona palkalla palkataan vain mestari kokeilijalle joka on onnistunut paljon.


Tässä otos joka todistaa että tämä ajatuksen laatu mitä Peterson edustaa on ollut jo kauon valitseva Kanadassa:

https://youtu.be/fOj0lRfKiVE?t=131

Ja jos seuraa Kanadan uutisia niin siellä ei mene hyvin. Rekkamielen osoituksia etc jne

Tämä ei tule onnistumaan, ensinnäkin se rikkoo alkuperäistä ideaa paljosta määrästä testaajia. Tietysti onnistumiset on parentodistripuutitoituneet ja muutenkin, ei yhdellä kahdellakaan ihmiselle vastusteta todennäköisyys jakaumia, ja mitä jos se joka saa paljon aikaan varasteli muiden dataa. Ja se Petersonin puheiden huonosti työnsä tehnyt oli rikos uhri.?? niin mietippa sitä parhaasti tehnyt olis kävelyt ympäriinsä ja varastellut keltaisia papereita muiden työpöydiltä mieti!!

Jos tämä miljoonan insinööri kultainentyöntekijä ei tee mitään muuta kuin istuu, niin ei se siis kuvitteleeko nää että se säteilee jotenkin sivistystä tai onnistumista? Että se miljoonan insinööri säteilee tieteelisiä läpimurtoja😏

Itse veikkaan että tulee joko työuupumus ja joutuu sairaseläkeelle, tai sitten kun ei omassa virmassa ole keltaisia lappuja varastettavana, niin --Teollisuus vakoilu-->Menee rikos asioiksi.

Epäilen, että enen kuin nämä komtemporary kommunistit saavat vallankumouksensa; työnantajat tosi omistajat huomaa, että homma ei toimi, yksi kaksi työn tekiää, vaikka olisi miten koppavia ja ylipalkattuja eivät saa paljoa aikasiksi ja omistajat pistää taas työmaan käyntiin kunnolla niin kuin pitää, tai sitten menee konkurssiin, mutta kilpailia nousee ja täytää sen tarpeen yhteiskunnassa, tai sitten tämä kultainentyöntekiä saa niin hyvää palkaa, että voi itse rahoittaa sellaisen Edisonvaraston ja näin juttu alkaa tekemään alkuperäistä ideaa välikäden kautta. 

Mutta mitä ei tule niin yhteiskunnan täys romahdusta jonka raunioille voi sitten rakentaa kommunismi utopian. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus

Tulevaisuudessa ei ole nettii