Vapauden vihollis Toteemi: kriisi&katastrofi

On kriisejä ja tekemällä tehtyjä kriisejä ja katasrofeja. 


Eiiih!! ilmastokriisi... äkkii valtio apuun pikku mökki asujia pitää rankaista. EIIIH!

 

Maailman laajuinen pandemia, ei saa liikkuu! NYT!

 

AAAGH patomurtuuu! Eiii paetkaa!!

 

...


Nyt tässä mini toteemeja liityen asiaan. Tai siis miten vapaassa maailma pärjää tälle. Ja siis tekemällä tehty kriisi eli manufacturoitu kriisi. Ensin luodaan kriisi siis valtio ööh tai jokin painostava luokka joka tahtoo hallita ihmiset, niin se luo kriisin, (pitäis kehittää jokin termi, tälle kaikeen sopivalle diktaatorille, en voi käyttää valtiota, koska lukiani eivät, voi olla niin syvällä tässä hmm stusquo ei se ei vältämättä käytä väkivaltaa, ehkä väkivaltajärjestelmä ei ehkä se pahempi vielä kuin valtio, Molyneuxin-pyssy).

 Esimerkiksi super saastuttava tehdas, sitten. Kriisille luodaan ratkaisu joka on yleensä, että vapautta karsitaan ja sanan vapautta parsitaan, tai siis vaikeutetaan lehdistön vapautta. Tai siis vale-kriisin  korjaaminen tuo sitten etuja ja sen tekijöille, kuten he suunittelivat vallan himos ja ahneudessa.  

No niin, pikku toteemeja, miten liberty/vapaus taistelee kriisejä vastaan

1. Suru , ei voi mitää 😢 menetyksen turmion hyväksyminen.

2. Vallan himo ahneus vapauden viholis  toteemi, Ja tämä seuraava ennemmän anarkokapitalisminen konsti, miten tämän torjua, siis manufacturoitu kriisi, joka on pönkittämään statusquoa. Uusi ihminen, joka syntyy paremmalla kasvatuksella. Tämä kasvatus toteemi toimii myös 2b eli väliinpitämättömyys / tumpelointi ja erori on ihminen. Ahneus voi myös tuottaa oikean kriisin, kun vähän miettii.

3.  Vapaus tuo paremman teknolookian, ja niin katasrofin kuin katasrofin voi torjua pienemmällä valtiolla minarkismilla tai jopa anarkokapitalismilla ilman, että valtio ahdistaa ihmisen libertyjä. Esimerkiksi joki futuristinen joukko-vakuutus systeemi, katastroofin varalle.

4. Joku sankari tai järjestö vaan hoitelee kriisin, ja joku toinen sitten seuraavan kriisin.

5. Totuuden näyttäminen, tämä auttaa vale-kriiseihin, ja vilauttaa viisaudella vähän horisontin taa, saa ihmisissä aikaan luontaista epäilyä, että onko pelastajat aivan puhtain kauluksin liikkeellä, puhtaita kuin pulmuset ja oliko kriisi edes todellinen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus

Tulevaisuudessa ei ole nettii