Libertyn vihollis toteemi: verot, mutta myös kovasti valtion rahoituksesta hyötyvät tahot ->se toinen puoli

 Minarkissa olisi niin, että valtio rahoittaa vain armeijan ja poliisin ja ehkä ne on sama. Posti: ainakin  oli ihan USA:n perustuslaissa, että Posti kuuluu palveluihin. Sitten "rankkaistus- tuomari- oikeus- vankila" -systeemi/laitos vielä.

Utopisessa tilanteessa eli siinä mihin pyritään eli anarkokapitalismissa mitään ei valtio rahoita, koska valtioita ei enään ole.

  Eli olla libertyä on kannattaa kaikkia leikkauksia.  Ja mitä vähemmän valtio rahoittaa sitä vähemmän se tarvitsee verottaa

Ja verotushan siis on, ihan objektiivisesti katsottuna väärin, lyön joskus perusteet pöytään, ne on aika pitkät. Mun pitää joskus ostaa yks kirja amazonista tai muusta verkko kaupasta ja sitten kääntää se suomeksi siis siittä se objektinen universaali totuus perusteltu alku aksioomista, että verottaminen tosiaan on niin kuin objektiivisesti katsottuna väärin, missä vain todellisuudessa.

Mutta käytännössäkin: Ihmisille jää enemmän rahaa, ja he voivat ostaa ja vuokrata palveluita; ja antaa rahaa keräyksiin niin ku pitää kirjastoa vaikka.

Vapauden kova äänisimpiä vastustajia, on tahot jotka saa paljon rahaa valtiolta esimekiksi Blackrockin kaltaiset sijoitus yhtiöt, tämä johtuu siittä, että heiltä lähtee rahat jos liberty lisääntyy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liberty toteemi Yksityinen omaisuus

Tulevaisuudessa ei ole nettii